Kili seng fra Sebra i limited edition

Du kender sengen som Junoseng fra Lille Per filmene – men hvis du har børn, er du helt sikkert også stødt på den som Kili seng. En model Sebra har fået produceret – i en udgave der er væsentlig mere sikker end Junosengen.

Det er lidt af en bestseller fra Sebras side, da den kan bruges som babyseng og juniorseng. Den trækkes ud når barnet er vokset. Det gør det også til en fornuftig investering – den holder nemlig også rigtig godt i brugtværdi.

Faktisk ligger de brugte kili senge fra omkring 3.000 kroner og opefter på DBA. Nyprisen for kilisengen alene er for den hvide på 4.999 kroner. Skal du have en farvet seng eller deres limited edition, koster den i skrivende stund 5.199 kroner.

Du kan købe en ny hvid kili seng fra Sovedyret her.

Limited edition kili senge

Sebra kommer cirka en gang om året med en “limited edition” – hvilket vil sige en speciel farve, som udgår over tid. Den hvide har bestået i alle de år den er blevet produceret – men der kommer forskellige farver over tid. De udgår dog også igen, da de stopper produktionen, når der kommer nye farver – limited edition.

Jeg har prøvet at samle alle de forskellige farver der har været gennem tiden i billeder herunder. Jeg kunne godt tænke mig at samle alle farver, så hvis du har en kili seng stående, i en farve jeg ikke har, må du meget gerne skrive en kommentar om hvilken.

Farver på kili senge

Den hvide kili seng
Hvid Kili seng
Sort kili seng
Sort kili seng
Grå kili seng
Grå kili seng
Blå kili seng
Blå kili seng
Grøn / Turkis med træ kili seng
Grøn / Turkis med træ kili seng
Kili seng i lys lilla
Lys lilla kili seng
Pastel blå kili seng fra Sebra
Pastel blå kili seng
Pastel rosa kili seng fra Sebra
Pastel rosa kili seng

 

Træ Pink kili seng
Træ Pink kili seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *