Mørklægning af børneværelse

Vi bor i et hus med en 1. sal, og en række Velux ovenlysvinduer. Om sommeren er det ret nødvendigt med mørklægning af børneværelserne. Det er egentlig ikke kun for at afskærme solen når de skal sove, men ligeså meget i løbet af dagen, så det ikke bliver en heksekeddel på værelset.

Velux vinduer er heldigvis ret enkle at mørklægge, da du kan købe en række tilbehør til dem. Det tog kun min mand et kvarters tid med hver enkelte vindue at skrue dem op. Han har ellers normalt 10 tommelfingre, men denne gang gik det smurt :-).

Mørklægning af børneværelse med Velux mørklægningsgardin

Mørklægningsgardinerne vi har brugt, er vel egentlig rullegardiner. Dem vi har er faktisk med Peter Plys print, hvilket jo er meget sødt. Dem vi har i soveværelset er bare grå. De mørklægger 100%. Der er Velux altså kvalitet.

Har du ikke Velux vinduer, så kan du typisk i Jysk købe nogle rullegardiner der mørklægger på almindelige vinduer. Jeg har også set dem i Bilka til meget fornuftige priser. Du kan faktisk også få billigere modeller til Velux, de er bare uoriginale, men virker fint – tak til Kina for det :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *