Indretning omkring børnesengen

Du kan finde de fineste børnesenge og sætte ind på børneværelset. Du har den skønne og efterhånden velkendte Sebra seng og Cam Cam sengen.

Det er ligeså vigtigt at du indretter børneværelset omkring sengen og det andet interiør. Her kommer væggene ofte i spil – enten med en wallsticker, nogle skønne hylder eller en række børneplakater.

Du kan plakater i mange forskellige variationer og størrelser. Du kan finde de enkle sorte og hvide, som for eksempel disse fra Designdyret:

Du kan også finde de mere farverige af slagsen. Det kan både være i de nordiske dusede farver som er populære nu, eller de mere børnefarvede plakater.

Det behøver ikke altid være fodboldplakater eller rockstjerne plakaterne der skal hænge på væggen. Det er jeg sikker på, at de fleste mødre er enige med mig i :-).

Det der er vigtigt, er at prøve og holde værelset i forholdsvis ensartede farvenuancer – måske gøre dem lidt stille og rolige, så der ikke er for meget pang der skiller sig ud. Typisk er der jo i forvejen fyldt med røde iron man figurer eller lyserøde barbie dukker.

Det gode ved børneplakater er jo at du nemt kan skifte dem ud, hvis du bliver træt af dem du fik købt. Det er som regel også ret nemt at sælge dem igen på fx Facebook eller andre grupper du sidder i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *